Experts op het gebied van telefonie

  • icon
  • icon
  • icon

Bellen, mobiel en vast

Wij zijn aanbieder van alle (zakelijke) providers waardoor wij de klant onafhankelijk advies kunnen geven omtrent de mobiele telefonie. Aan de hand van de wensen van de klant en het belgedrag stellen wij voor de klant het juiste pakket samen.

Wij kijken niet alleen naar de prijs van een abonnement of de vergoeding die u als klant voor uw contract ontvangen, maar ook naar de besparing die in de komende contractperiode gerealiseerd wordt door de abonnementen op het actuele verbruik af te stemmen.

Heeft u vragen of wilt u met ons de mogelijkheden bespreken?

Wij helpen onze klanten om Telecom producten en diensten beter en slimmer in te kopen. Én nemen vervolgens ook de optimale levering en service van deze oplossing voor onze rekening. Totale ontzorging dus. Zo zorgen we ervoor dat de randvoorwaarden optimaal zijn ingevuld en onze klanten zich bezig kunnen houden met waar het echt om gaat: verder komen.

specialisten

Wij onderscheiden ons door meer te bieden dan alleen vaste- of mobiele telefonie. Wij bieden u het beste van beide alsmede de integratie van deze twee. Daarbij bieden wij een sterk aanvullend dienstenportfolio, waarmee wij u ontzorgen door de oplossing beheersbaar en voordeliger te maken. Op basis van uw behoefte creëren we één geïntegreerde en toekomstvaste communicatieoplossing. Dit zien wij slechts als het begin. Wij willen namelijk niet alleen dat de oplossing goed is, maar dat u ook na het aangaan van de samenwerking een verregaande service ervaart. Wij zijn het type partner dat u ontzorgt, niet tegenover maar naast u zit en gaat voor een langdurige samenwerking met een lach. Zaken doen met elkaar kan namelijk ook erg leuk zijn!

De accountmanagers en binnendienstmedewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van de door u gewenste informatie.

 

Real time web analytics, Heat map tracking

Contact

Gorssel Vorden
Hoofdstraat 35B Kerkstraat 1B
7213 CP Gorssel

7251 BC Vorden

0575-845227 0575-202030
info@telego.nl vorden@telego.nl

 

Neem gerust contact met ons op!