Wilt u weten waar uw bedrijfswagens zich bevinden?

  • icon
  • icon
  • icon

Track & trace

Ritregistratie

Ook iedere maand weer veel tijd kwijt aan de administratie van alle zakelijke ritten? Een rittenregistratie is de oplossing en dé manier om dit sneller en efficiënter te doen. Dat scheelt u weer tijd voor andere zaken! Met deze service verwerkt u alle ritten in een eenvoudig, geaccordeerd overzicht in één keer in uw bedrijfsadministratie.

Track & trace

U wilt te allen tijde kunnen weten waar uw bedrijfswagens zich bevinden. Logisch, deze auto’s kosten namelijk veel tijd en geld aan aanschaf en onderhoud. Een optimale inzet kan net dat verschil zijn tussen winst en verlies. De track & trace oplossing gaat dat verschil maken.
 

Kilometerregistratie

Zakelijke rijders in dienst? Het laatste wat u wil is onverwachte bijtelling. Daarom is een fiscaal volledig goedgekeurde oplossing wat u nodig heeft. Zakelijke kilometers registreren doet u dan ook met de kilometerregistratie oplossing. Een snelle, efficiënte en betaalbare manier om uw zakelijke kilometers van privé kilometers te kunnen scheiden.

Urenregistratie
 

Werken uw mensen altijd op projectbasis? Veel mensen in dienst? Rekent u de uren van uw personeel direct door aan uw opdrachtgevers? Dan is de urenregistratie oplossing er voor u. Dit pakket biedt u volledige monitoring van de inzet van uw personeel met de mogelijkheid deze direct door te kunnen rekenen aan uw klanten.

Real time web analytics, Heat map tracking

Contact

Gorssel Vorden
Hoofdstraat 35B Kerkstraat 1B
7213 CP Gorssel

7251 BC Vorden

0575-845227 0575-202030
info@telego.nl vorden@telego.nl

 

Neem gerust contact met ons op!