Hoofdstraat 35B, 7213CP, Gorssel
0575-845227
info@telego.nl

Particulier

Alle telecomdiensten binnen handbereik

Telego: de beste keuze voor al je abonnementen

Of je nu op zoek bent naar een abonnement met een nieuwe smartphone of een goedkope SIM Only omdat je huidige smartphone nog prima werkt, bij Telego ben je aan het juiste adres voor al je abonnementen bij verschillende providers. Wij bieden onafhankelijk advies op basis van jouw wensen.

ONAFHANKELIJK EN TRANSPARANT

Wij zijn provider-onafhankelijk. Dat betekent dat we je aanbiedingen van verschillende providers kunnen doen. Zo vinden we samen het best passende en meest voordelige abonnement voor jou.

NIEUWSTE SMARTPHONE UIT VOORRAAD

Kies je voor een nieuwe smartphone? Dan leveren wij deze (meestal) direct uit voorraad, zodat je niet hoeft te wachten op je nieuwe toestel.

GEEN OVERSTAP STRESS

Maak je geen zorgen over overstappen. Wanneer gewenst, helpen wij je volledig en kosteloos bij het overzetten van je gegevens van je oude naar je nieuwe smartphone. Wissel je van provider? Wij verzorgen het nummerbehoud en controleren alles totdat je nummer is overgezet.

ALTIJD DE BESTE DEAL

Bij Telego zorgen we ervoor dat je altijd de beste deal krijgt. Start vandaag nog en ontdek de voordelen van onze onafhankelijke vergelijkingsservice!