Hoofdstraat 35B, 7213CP, Gorssel
0575-845227
info@telego.nl

Algemene voorwaarden

Alle telecomdiensten binnen handbereik

Algemene Voorwaarden Telego

Artikel 1: Definities
Telego: De aanbieder van telecommunicatiediensten en producten.
Klant: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die een overeenkomst aangaat met Telego.
Overeenkomst: Elke afspraak tussen Telego en de Klant voor de levering van producten en/of diensten.
Producten: Alle goederen die door Telego worden aangeboden, inclusief maar niet beperkt tot mobiele telefoons, accessoires, en abonnementen.
Diensten: Alle door Telego geleverde diensten, inclusief maar niet beperkt tot installatie, reparatie, en onderhoud.

Artikel 2: Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, en overeenkomsten tussen Telego en de Klant.
Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts geldig indien schriftelijk overeengekomen.

Artikel 3: Aanbiedingen en Offertes

Alle aanbiedingen en offertes van Telego zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.
Telego kan niet aan zijn offertes worden gehouden indien de Klant redelijkerwijs kan begrijpen dat de offerte, of een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

Artikel 4: Prijzen
Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW, tenzij anders vermeld.
Telego behoudt zich het recht voor om prijzen te wijzigen. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment van publicatie op de website of andere communicatiekanalen van Telego.

Artikel 5: Betaling
Betaling dient te geschieden op de wijze zoals aangegeven door Telego.
Bij gebreke van tijdige betaling is de Klant van rechtswege in verzuim en is Telego gerechtigd wettelijke rente en incassokosten in rekening te brengen.

Artikel 6: Levering en Risico
Levering van producten geschiedt op het door de Klant opgegeven adres.
Het risico van verlies of beschadiging van de producten gaat over op de Klant op het moment van levering.

Artikel 7: Herroepingsrecht
De Klant heeft het recht de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van de producten zonder opgave van redenen te ontbinden.
Tijdens de bedenktijd zal de Klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts in die mate uitgepakt of gebruikt worden voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of de Klant het product wenst te behouden.
Indien de Klant van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, dient hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Telego te retourneren, conform de door Telego verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Artikel 8: Garantie en Reclamaties
Telego staat ervoor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid.
Klachten over gebreken dienen binnen bekwame tijd na ontdekking schriftelijk en gemotiveerd aan Telego te worden gemeld.

Artikel 9: Aansprakelijkheid
Telego is niet aansprakelijk voor enige schade ontstaan door gebruik van de producten, behalve in geval van opzet of grove nalatigheid van de kant van Telego.
De aansprakelijkheid van Telego is in ieder geval beperkt tot het bedrag van de door de verzekeraar van Telego gedane uitkering.

Artikel 10: Overmacht
Telego is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting indien hij daartoe gehinderd wordt als gevolg van overmacht.
Onder overmacht wordt verstaan elke van de wil van Telego onafhankelijke omstandigheid waardoor de nakoming van verplichtingen jegens de Klant geheel of gedeeltelijk wordt verhinderd.

Artikel 11: Toepasselijk recht en Geschillen
Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Telego partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.
Geschillen tussen Telego en de Klant zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Telego is gevestigd.

Artikel 12: Wijzigingen en Aanvullingen
Telego is bevoegd deze algemene voorwaarden te wijzigen. Wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip.
Indien geen tijdstip is aangegeven, treden wijzigingen jegens de Klant in werking zodra hem de wijziging is medegedeeld.